PASSION!


This is an archived copy of an event that has already passed. It is online for informational purposes only.
Social:   
  • Dates: to
  • Location: Cooroy Butter Factory, Cooroy, Not Assigned 0000 Queensland

A group of creative people from the Sunshine Coast region are holding an exciting community event named PASSION! which is being held at the Cooroy Butter Factory, Cooroy, in the Noosa hinterland during Easter, from Good Friday 14th April until Easter Monday 17th April.

PASSION!  Will present artists, sculptors, jewellery designers, singers, musicians, dancers, creative womens fashion, storytellers, creative workshops, childrens activities, writers, different and delicious food etc,etc!!

It will be a free flowing, ever changing and evolving experience over the four days.  We will have static as well as demonstrating displays and many creative workshops.  We would love to have as many children involved as possible, as there will be many fun and exciting activities available to them, such as painting, puppet making, balloon art, treasure hunt etc.

PASSION! is all about opening up our creativity, love of creativity and fun!  Our ideas start to flow when our passion for creativity is ignited.  It brings us all closer together and develops huge excitement, which is what we are all about!

Come to PASSION!  Bring your family!  Bring your friends!

For more information regarding this event please contact Sue Cuthbertson on 0401 768 019 or John Nelson on 0438 470 087.

Activities for Friday 14 April
4:00 Barbeque
5:30 - 8:00 Opening Night Concert
(Phone 0401-768-019 for Tickets}:
Tribal Elder Smoking Ceremony
Welcoming
Children's Dance Group (Eumundi State School)
Ngare & The Ringettes
Oli's Guitar & Songs
Belly Dancing (Jenika)
The Fifth House A Capella Song Group
More Belly Dancing (Jenika)
Flamenco Dancing
Closing Ceremony

Activities for Saturday 15 April
10:00 Guitar, Trumpet & Song
10:30 Easter Egg Painting (Kids Activity) (1 Hour)
11:00 Dion's Paper Making Workshop (1 Hour)
11:00 Phee's Jewellery-Setting Workshop (15 Mins.)
11:30 Wild Spirit Reptile & Environmental Workshop (40 Mins.)
12:15 Flute & Piano Duet Performance
12:15 Kristen's Felting Workshop (1 Hour)
1:00 Easter Egg Painting (Kids Activity) (1 Hour)
1:00 Krusey's Drum Workshop (1 Hour)
1:45 Phee's Jewellery-Setting Workshop (15 Mins.)
2:00 The Fifth House A Capella Song Group
2:00 Face Painting (Kids Activity) (1 Hour)
3:00 Krusey's Instrument-Making Workshop (Kids Activity) (1 Hour)
3:15 Oli's Guitar & Songs
3:15 Growing Your Own Food Workshop (30 Mins.)
4:00 Blondie Revival Show

NON-SCHEDULED/ALL-DAY ACTIVITIES:
Crystals, Massage, Frog & Environmental Activity (Kids), Building a Structure Activity (Kids), Story Telling, Clowns,

Activities for Sunday 16 April
10:00 Krusey's Drum Workshop (1 Hour)
10:30 Painting (Kids Activity) (1 Hour)
11:00 Fashion Parade (15 Mins.)
11:15 Learn-a-Song Workshop (20 Mins.)
11:15 Phee's Jewellery-Setting Workshop (15 Mins.)
11:30 Dion's Paper Making Workshop (1 Hour)
12:00 Flamenco Dancing
12:20 Wild Spirit Reptile & Environmental Workshop (40 Mins.)
1:00 Easter Egg Painting (Kids Activity) (1 Hour)
1:00 Oli's Guitar & Songs
1:30 Creativity Talk (30 Mins.)
1:45 Phee's Jewellery-Setting Workshop (15 Mins.)
2:00 Belly Dancing (Maya)
2:15 Krusey's Instrument-Making Workshop (Kids Activity) (1 Hour)
2:45 Belly Dancing Workshop (20 Mins.) (Maya)
3:15 Sonia Williams Cabaret Singing

NON-SCHEDULED/ALL-DAY ACTIVITIES:
Crystals, Massage, Frog & Environmental Activity (Kids), Building a Structure Activity (Kids), Story Telling, Clowns, Balloon Art

:

Map Location ( get directions )

Cooroy Butter Factory, Cooroy, Not Assigned




All Sunshine Coast events, gigs, functions etc... onsite are correct as per information provided at time of uploading, please always verify times or dates directly with the venues to avoid disappointment.